WAT IS PRINTGLAS ?

Printglas met getemperd 6 mm. glas waarachter afgedrukt is DIRECTE afdruk van de geselecteerde foto of kleur
(we kunnen ook uw eigen foto op het glas afdrukken zolang deze de vereiste resolutie heeft voor de relevante glasgrootte).
Achter het fineer zit een gekroond kussen van 16 mm. voor eenvoudiger installatie van uw keuken en om glas te beschermen tegen breuken. Het glas is getemperd en gaat van -70 graden tot 300 graden. Het is even duurzaam als tegen breuken.
Op de locaties die in uw project zijn opgegeven, tonen we u de contactpunten en sleutels.

 

Hoeveel doet Print Glass voor mijn keuken?
Printglas is gemaakt op een individueel ontwerp voor elke keuken. Dien het ontwerp van uw keuken in, de exacte plaatsen om de contacten te knippen, wij brengen u een prijs in rekening.

 

HOE PRINTGLAS VOOR MIJN KEUKEN BEREIDEN?
Stuur ons het ontwerp van uw keuken of de exacte afmetingen voor het gewenste glas, de exacte afmetingen voor het besnijden van de contacten (als u die hebt).

Kies de foto die u op de glasplaat wilt afdrukken. Uw gegevens om een ​​vooruitbetalingsfactuur van 30% van het volledige bedrag te ontvangen.

Zodra we het vooruitbetalingsbedrag binnen 4-6 weken na het afdrukken hebben ontvangen, is uw glas klaar voor levering vanuit ons magazijn. De rest van het bedrag wordt betaald na ontvangst van uw printglas. We bieden u ook een transport aan dat wordt betaald voor de afstand tot uw adres.